eredetiReg-Enor | 60 kg fogyás a családban

Egy igazi példa a családi megújulásról a regenor segítségével. A család mintaértékű hozzáállása, teljesítménye és önuralma, meghozta gyümölcsét. A reg-enor történet, egy rossz orvosi diagnózissal kezdődött, a vizsgálati eredmények nagyon sötét jövőképet festettek a család számára. Az ijedségnél, csak a tenni akarás lett nagyobb, mint az a képen is látható, nem eredménytelenül.

A rövid regenor történet
Vesszősné Szalay Erzsébet 2010 októberében regisztrált a rendszerbe, akkor a súlya 111 kiló volt amit, most már bátran ki mer jelenteni.
A történet egy háziorvosi szokásos éves vizsgálattal kezdődött, ekkor 45 éves volt. Az orvosi vizsgálati eredmény 9,2 cukorszint, 9 körüli koleszterinszint, és 170-es vérnyomás. Ezek az adatok, nem egy teljesen egészséges szervezet mérőszámai. A szokásos orvosi rutin, a napi húsz fajta gyógyszer, már is receptre került.

Vásárolj tagi áron! 

Úgy gondolta, hogy a napi 20 tabletta nem az egészség irányába visz és elég nyitott volt arra, hogy más megoldást is keressen.
Ekkor ment el egy REG-ENOR előadásra, a mi elsőre megtetszett, főleg a regenor fogyókúrás étrend, a szalonna, tepertő, kolbász, pirítós, zöldségek. Főleg azért, mert ezek az az egészséges étkek, eddig tiltólistán voltak. Nem várakozott, másnap hozzáfogott a reg-enor kúrához, férjével együtt.
László a férje csak 88 kg volt, ennek ellenére elég sok, az orvosok szerint „gyógyíthatatlan” betegséget gyűjtött össze, fáradékonyság, emésztési problémák, krónikus ínygyulladás, mozgásszervi panaszok, allergia és társai.
A Reg-Enor kúrás reggeli, tepertőkrémmel vastagon megkent 7-8 szelet pirítóssal indult kezdetben. Két hónap regenor után azonban, a mérleg 15 kilóval kevesebbet mutatott. Ekkor már az étvágy is lecsökkent. Az emésztés jobb lett, az ízületi fájdalmak elmúltak.

Három hónap regenor kúra után, az orvosi vizsgálati eredmények is mást mutattak, 6-os vércukorszint, 6-os koleszterinszint, és a vérnyomás 150 alatt volt.
Négy hónap Reg-Enor után, már sportolni is kezdett, miután 25 kilót lefogyott, ami előtte az ízületi és súlyproblémák miatt lehetetlen volt.

A hetedik havi Reg-enor kúra után, már 40 kilóval lett könnyebb és kiválóan érezte magát. Az orvosi leletek tökéletesek és még a bőrön sem látszik meg az igen jelentős fogyás nyoma.
Természetesen a férj is megszabadult az összes egészségügyi problémájától, az Ő súlya is beállt a normális 68-70 kilóra.

A fenti élő példa is bizonyíték lehet arra, hogy a reg-enor egy jól működő táplálék kiegészítő és használatával közel 50 évesen is fittnek és egészségesnek érezheti magát az ember.


Figyelem!
A riportokban elhangzott állítások, történések, megtapasztalások, semmilyen esetben sem helyettesítik a gyártó, illetve az OÉTI engedélyben leírtakat. A felhasználó számára, a hivatalos használati utasítás a mértékadó!