A televíziós felvétel a Reg-Enor termékhez hűen könnyen emészthető, ugyanakkor számos fontos tényt és mondanivalót tartalmaz.

Élő felvétel
Nézd meg a videót!

A közel egyórás műsor vendégei Lőrincz János, a Biocom legnagyobb ágának vezetője, arany fokú hálózatigazgató és felesége, a szintén ágvezető Marika mellett a Biocom régi tagja-vezetője, Bíró György.

Őket kérdezi Csaba Beatrix szerkesztő-műsorvezető, egy eredeti felvétellel tarkítva, melyen Csordás Tibor beszél tapasztalatairól.

A műsor eredeti beharangozója így hangzik: „Számtalan formában találkozhatunk az egészséges életmódhoz hozzásegítő módszerekkel, helyekkel, szerekkel, filozófiákkal, termékekkel.

Sokat tudunk már az immunrendszer fontosságáról, a szervezetben zajló folyamatokról, a különböző szervek működésének összefüggéseiről.

Lőrincz János életmód tanácsadóként arról beszél, milyen összefüggés van a máj és az epe működése, valamint a testsúly alakulása között?

Mit érdemes tenni azért, hogy a szerveink működése újra egészséges összhangban szolgálja az életünket?

A betegségeket hogyan cserélhetjük fel az egészséggel, és egy örömteli, kiegyensúlyozott élettel?”

Figyelem!
A riportokban elhangzott állítások, történések, megtapasztalások, semmilyen esetben sem helyettesítik a Reg-Enor gyártó, illetve a Reg-Enor OÉTI engedélyben leírtakat. A felhasználó számára, a hivatalos regenor használati utasítás a mértékadó!

Vásárolj TAGI ÁRON áron, a forgalmazó cégtől!

Ha, van saját tapasztalatod kérlek, oszd meg velünk!

További szép napot!
Varga István

Reg-enor a lélekTV-ben