Regenor diéta étkezési szabályokkal és
az eredmény nem marad el

regenor-dieta Ha már, minden csodadiétát, csodabogyót kipróbáltál és csak a pénzed lett kevesebb a súlyod pedig maradt, vagy gyarapodott, akkor veled is az történhetett, mint sok más fogyni vágyóval.

Az elhízás oka

Az elhízás egyik oka a rossz emésztőrendszer, de igaz ez azokra is, akik túl soványak.

Ne csodálkozz azon, hogy eddig nem működött, hiszen a forgalomban lévő fogyókúrás cuccok majdnem mindegyike, nem ezen az elven működik, vagy egyáltalán nem működik.

A másik ok a méreganyagok felhalmozódása a szervezetben. Az elhízás okát kell előbb megszüntetni, mert ha megszűnik az ok, elmúlik a tünet is. Ezért vallanak kudarcot, akik a tüneti kezeléssel szeretnének lefogyni, mert a kilók hamar visszajönnek. A helyzet még súlyosabb azoknál, akik éhezéssel akarnak fogyni.

Az esélyük szinte nulla. Az éhezéssel még jobban tönkre megy az emésztés, ha van is fogyás a kilók nem a hájból, hanem az izomból mennek le. Tehát a méreg és a salakanyagok továbbra is a szervezetben maradnak. Az éhezést előbb utóbb mindenki feladja, és itt jön az igazi tragédia, mert nem az izom jön vissza, hanem a háj és a zsír. Aki éhezéssel akar lefogyni szinte biztos, hogy még jobban elhízik.
A lényeg, ha valóban le akarunk fogyni, akkor legelőször az okot kell megszüntetni!

Miben más a Reg-Enor diéta?

Ebben más a reg-enor, mert a fent említettregenor-fogyas
problémák szinte 100%-át megoldja. Ezért van az, hogy regenor diétával már 1-2 hét alatt látványos eredmények vannak.

A teljes kúra minimum 4 hónap, hiszen ennyi idő szükséges, hogy a reg-enor diéta segítségével a méreganyagok kiürüljenek a szervezetből, helyreálljon az emésztés. Ha 1-2 hónap után valaki abbahagyja az első látványos eredmények után, fenn áll a veszélye, hogy visszahízik, hiszen még csak most indulnak be a folyamatok. Nagyon nagy túlsúly esetén akár 6-7 hónapig is eltarthat a szervezet regenerálódása.
Ha tartós eredményt akarsz, akkor 4-6 hónap regenor diéta szükséges, előbb ne hagyd abba!

A regenor nem vegyszer és nem gyógyszer, de nagyon nagy segítség.

reg-enor-uvegA regenor, csak természetes anyagokat tartalmaz, ami teljesen organikus kapcsolatban van a sejtjeinkkel. A reg-enor diéta nem „orszrulett”, hogy sikerül vagy nem, hanem ezrek által kipróbált, sok esetben orvosi vizsgálati eredményekkel is alátámasztott diétáról és egyben egy Magyar termékről van szó.

A méreganyagok miatt a szervezet elsavasodik és a gombák, kórokozók melegágya lesz, főleg a kandida gomba jelent fokozott veszélyt.

A regenor 0,5 literes kiszerelésben kapható, egy üveg kb. 2 hétig elegendő. Érdemes megrendelni min. 2 havi adagot, így 25%- megtakarítunk az árából,
hiszen tagi áron megrendelhető.
Részletek a piros gombra kattintva!

mozgo-piros-nyil-lefele-t-199-83

Vásárolj TAGI ÁRON áron, a forgalmazó cégtől!

Figyelem!
A riportokban elhangzott állítások, történések, megtapasztalások, semmilyen esetben sem helyettesítik a Reg-Enor gyártó, illetve a Reg-Enor OÉTI engedélyben leírtakat. A felhasználó számára, a hivatalos regenor használati utasítás a mértékadó!
Miért Reg-Enor?