Miért más a reg-enor?

Naponta jönnek az ajánlatok a csoda fogyókúrákról,
a csoda diétáról. Az ember azt sem tudja miert-regenorkinek higgyen. Aki súlyfölösleggel harcol már évek óta, az biztosan sok mindent kipróbált, esetleg már sok pénzt költött, különböző gyors megoldásokra. A regenor kúra előtt, magam is a hasonló könnyebb utat kerestem.

Semmi nem vezetett tartós eredményre, gondoltam marad az éhezés, így majd biztosan sikerülni fog. A vége már előre látható volt minden ilyen próbálkozásnak, hisz az ember előbb utóbb úgy is feladja.

Vásárolj tagi áron! 

 

Miben más a regenor? A fogyókúrázók többségével az a baj, ami velem is volt korábban. A tünetet, azaz a súlyfölösleget akartam eltüntetni az helyett, hogy az elhízás okát szüntettem volna meg. Ebben más a reg-enor.

Miért híznak el legtöbben?

miert-regenorAz ok, az emésztési problémáknál keresendő. Ha jó az anyagcsere, jó a bélműködés akkor talán minden rendben van, működik a szervezet. Ha nem, akkor az elhízás legfőbb okát itt kell keresni. Az már megint egy másik kérdés, hogy hogyan jutottunk el addig, hogy az emésztési zavarok keletkezzenek. Tehát messzebbre kell visszamennünk.
A regenor mellé kiírt diétában van a válasz.

Hosszú évek alatt mindenki rengeteg méreganyagot halmozott fel a szervezetében, anélkül, hogy tudna róla. A sok salakanyag, ami a sejtközi állományba kerül, nagyban segíti a szervezet elsavasodást és a savas környezet, mint köztudott, a baktériumok és a kórokozók melegágya. Ha jobban megnézzük, akkor az elhízás, csak egy tünete, következménye a nem jól működő szervezetnek.

A regenor kúra az okot segít megszüntetni, aminek a kezdeti lépése a méregtelenítés, illetve a salakanyagok természetes úton való eltávolítása a szervezetből. A csodabogyók, ha segítenek egyáltalán, ezért csak ideig, óráig valók, mert nem az igazi problémát szüntetik meg.

A legtermészetesebb méregtelenítő

A legtermészetesebb méregtelenítőt a szervezetünk állítja elő, amit úgy hívnak, hogy epesav.
mas-regenorA reg-enor és a regenor diéta összhatása miatt, jelentős, kb. hatszoros mennyiségű epesav képződhet, ha állati zsiradékot viszünk be a szervezetbe. Az epesav, mely felszívódik a bélrendszerben szinte miden gombát, kórokozót, károkozót elpusztít, mégpedig természetes úton.
Nyilván, ehhez egy kis időre van szükség, ezért ajánlják az első kúra idejét 4-6 hónapig. Ezért nem lehet, a kúra ideje alatt semmi olyan dolgokat fogyasztani a mi táplálja a gombák szaporodását.
A reg-enor ezt önmagában nem képes megoldani mindent, ezért kell a szigorú regenor diéta. Első hallásra lehet, hogy hosszúnak tűnik, de megéri és közben még éhezni sem kell!

Figyelem!
A riportokban elhangzott állítások, történések, megtapasztalások, semmilyen esetben sem helyettesítik a Reg-Enor gyártó, illetve a Reg-Enor OÉTI engedélyben leírtakat. A felhasználó számára, a hivatalos regenor használati utasítás a mértékadó!

 

Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Miben más a reg-enor?