Regenor kérdések és tapasztalatok


Hogyan, hol és mennyiért tudom megvenni a regenort?

A reg-enor kizárólagos forgalmazója az Ökonet. miert-regenorVagy Biocom termékforgalmazón keresztül (fogyasztói áron, 6 999 Ft/db ) vagy egy rövid regisztráció után a biocom cég webshopjában (tagi áron 5 490 Ft/ db) lehet hozzájutni a termékhez. Nincs más legális módja a vásárlásnak! Az utóbbi esetben az első vásárlásnál 50 pont értéket kell rendelni a továbbiakban, nincs semmilyen megkötés.

Részletekhez kattint az alábbi gombra!

Vásárolj tagi áron! 

Mennyi ideig tart az ideális regenor kúra?

A regner kúra egyben egy méregtelenítő kúra is, lényege, hogy az évek, vagy évtizedek alatt felhalmozódott méreganyag eltávozzon a szervezetből. Ez nem egy-két nap alatt történik meg. Aki először végez ilyen méregtelenítést és tartós eredményeket akar, minimum 4-6 hónap ajánlott. Ez idő alatt kitisztulhatnak a sejtközi állományok, a salakanyagok is eltávozhatnak és egy időben megszűnhet a kórokozók pathogének, káros gombák és baktériumok táptalaja.

Lehet-e zsír helyett pálmazsírt, vagy egyéb növényi zsiradékot használni a reg-enor kúra ideje alatt?

Nem! A cél az, hogy nagyobb mennyiségű epesav képződjön és a bélrendszeren keresztül felszívódva a véráramba jusson. Az epesav a legjobb természetes méregtelenítő. Ezt a hatást, csak állati zsiradék bevitelével lehet elérni, illetve a regenor segítségével, akár meg hatszorozni. A növényi zsiradékoktól nem lesz jelentős mértékű epesav termelés.

Mi van, ha megszegem a regenor étrendet?

Káros egészségügyi következménye nem lesz, de egy kis pénzt kidobunk az ablakon. Egy kis „bűnözéssel” akár több heti eredményét is leronthatjuk a reg-enor kúrának, tehát nem éri meg. Viszont nagyon megéri önfegyelmet gyakorolni, hiszen jelentős pozitív változásokat tudhatunk magunkénak az egészségünk területén.

Nem elég, csak a regenor étrend betartása?

Az étrend önmagában kevés a sikerhez. A kettő együtt szükséges. Természetesen a regenor kúra után lehet, sőt ajánlott az étrend betartása, nyilván nem olyan szigorúan, mint a kúra ideje alatt. A reg-enor táplálék kiegészítő azt a pluszt adja hozzá, ami nélkül kb. 1/6-a lenne az eredmény, vagy még annyi sem.

Mindenkinél működik a regenor?

Aki fogyasztja és betartja a diétát azoknál a tapasztalatok szerint igen is működhet! Természetesen mindenki szervezete más és más ezért mindenkinél változóak az eredmények. Van, aki nagyon gyorsan ért el igen látványos sikereket már az első hetekben, de már olyan tapasztalatok is vannak, ahol több mint egy hónap után jöttek az első pozitív megtapasztalások. Természetesen lehetnek szélsőséges esetek, ezért semmilyen diétára sincs 100% garancia, hogy mindenkinél ugyan úgy és egyforma hatékonysággal működik.

Miért nem lehet gyümölcsöt enni, hiszen az egészséges?

A gyümölcs valóban egészséges, csak úgy, mint a zöldségek, melyeket lehet fogyasztani. Csupán az erjesztő hatásukkal van probléma. A regenor diéta ideje alatt nem szabad mást, csak grapefruitot és citromot fogyasztani, melyeknek nincs erjesztő hatásuk.

Hogyan kell fogyasztani a regenort?

Minden dobozban részletes leírás található a regenor adagolásáról. Egyébként napi 3 alkalommal javasolt étkezés után 1 órával, az előírt mennyiségben. Optimális fogyasztás esetén egy üveg kb. 2 hétig elegendő.

Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Gyakori regenor kérdések