Reg-Enor: 35kg fogyás Marton Lívia

Reg-Enor_livi_02Marton Lívia szavának óriási súlya van a regenor diéta segítségével történő fogyás kapcsán. Talán még most is küzdene a kilókkal, ha nem olvassa a facebookon a Sárvári család történetét (Regenorfalva lett Fityeház…), című bejegyzésben.

Nagy szerencséjére azonoban nem kerülte el a figyelmét Sárvári Gergő megosztása. Most már Ő is megosztja a reg-enor sztoriját, de már nem Gergőét, hanem a sajátját, ezentúl Ő fog segíteni másoknak.

Mivel Líviának is zalai gyökerei vannak és az ifjabbik Sárvári Ferenccel osztálytársak voltak de jelenleg Mosonmagyaróváron él párjával.

Számára hiteles volt Sárváriék regenoros története, ezért egy zalai útjuk során meglátogatták Gergőt, hogy szemükkel is meggyőződjenek a csodás reg-enor eredményről.

Légy biocom tag és vásárolj tagi áron!  

 

Nagy elszántság kezdettől fogva:Reg-Enor_livi_01
Már az elején nagy elszántsággal vágott bele a regenor kúrába, mert 18 kilót sikerült összeszedni édesanyja halála okozta, lelki bánat miatt, amit nehezen tudott feldolgozni.

Gergő tapasztalata, nem csak Őt, hanem párját is meggyőzte a reg-enor hasznosságáról, így Lívia a férjében egy támogatót bátorítót is kapott. Mindjárt 3 üveg regenort be is szerztek, Látva az eredményeket, be is regisztrált a rendszerbe s így már magának rendeli a termékeket.

Tejföl nélkül
A regenor kúra kezdő napja 2014 június 30 volt és az első 10 kilótól, már két hét alatt megszabadult. Bár később lassúbb, kiegyenlítettebb lett a folyamat, de a kezdeti sikerek még jobban megerősítették szilárd elhatározását.

Meg változtatta a táplálkozását az előírtak szerint, csak a tejföl nagyon hiányzott neki. Helyette azonban evett sok levest, főzeléket, zöldséget a rostok miatt.

Reg-Enor_livi_03A csoki, mint erős kísértés
A korábbi diétákhoz képest jól lakhatott és nem kellett éheznie, ezért a reg-enror diétát joggal nevezi csodadiétának is. Amit lehetett enni az mind csodás finomságok, szalonna,kolbász, tepertő, csülök, rántotta.

Ez csak azoknak furcsa, akik még nem hallották, hogy ezektől az étkektől fogyni lehet. Ezzel szemben amit nem lehet, az a csoki és egyéb édesség.

Ez még Líviát is kissé megingatta, de le nem győzte a kísértés, mert úrrá lett rajta. Tehát cukrot és mindenféle édesítőszert is száműzött az étkezéséből.

Természetesen mint háziasszony sütött tortát, rétest úgy, hogy semmiből sem evett. Ez csak azt bizonyítja, hogy lehet a család mellett is regnorozni.

Az októberi újabb családlátogatást meglepetésnek tartogatta, mert nem árulta el a titkát. Általános megdöbbenés fogadta a látványt, ami magáért beszélt mert majd kicsattant az egészségtől, nem úgy mint a „rosszindulatú fogyásoknál”. Csak az apukája gondolta, hogy a lelki folyamatok miatt veszített el 35 kilót.

Bár foglalkoztatta a regenor kúra folytatásának gondolata, de a november már a „rendes étkezéssel telt” A tejföl és a tejtermékek már nem hiányzott neki, bár egykét szelet csoki sem esett rosszul, vagy egy fagyi kehely néha.

De nem hagyja, hogy a dolgok visszaforduljanak, ezért néha visszatér a reg-enor fogyasztáshoz, a helyes étrenddel együtt, hisz csak így működik. Most már másokat bíztat reg-enor kúrára és a világhálón is tömegek érdeklődnek, látván az Ő eredményeit, de vajon kinek hozzá kitartása?

Üzenet Lívitől a hölgyeknekReg-Enor_livi_04
A történet végére kívánkozik még egy útmutatás,vallomás. Mint minden lány, nő, ő is szeretett volna tetszeni a fiúknak, sőt, sokszor volt olyan, hogy maga a férfi miatt kezdte el a fogyókúrát, mert ő azt szerette volna, hogy vékonyabb legyen. Most először saját magáért kezdte el, nem másért!

Mint mondja, hálás az égnek, hogy van egy olyan férfi mellette, aki úgy szereti, ahogy van, s neki az a legfontosabb, hogy Livi testileg-lelkileg rendben legyen. S egy üzenet tőle: „Lányok, 35 kilóval kevesebben nem lett kékebb az ég és zöldebb a fű! Persze, csinosabban tudok öltözködni, de aki igazán szeret minket, annak mindegy, hány kiló vagyunk.”

Vásárolj TAGI ÁRON áron, a forgalmazó cégtől!


Figyelem!
A riportokban elhangzott állítások, történések, megtapasztalások, semmilyen esetben sem helyettesítik a gyártó, illetve az OÉTI engedélyben leírtakat. A felhasználó számára, a hivatalos használati utasítás a mértékadó!