A Reg-Enor olcsón és „regenor akciós” feliratok, hirdetések eléggé elterjedtek az interneten.

Az igazság az, hogy a reg-enor kedvezményesen, csak egy helyen vásárolható meg, még pedig a kizárólagos forgalmazójánál a BIOCOM cégnél.
Mindenki, aki olcsó regenort, vagy más biocom terméket szeretne vásárolni, egy nagyon biocom_regiszracioegyszerű ingyenes regisztrációval elintézheti a dolgot.

A Webshop-ok is kiszállítják akciós reg-enor címszó alatt fogyasztói áron, na és ehhez jön a postaköltség.
Mivel a regenor fogyókúra minimális ideje 4-6 hónap érdemes egy postaköltséggel a biocom regisztrációval 2-3 havi adagot egyszerre megrendelni és így nagyker. áron lehet hozzájutni, ami valóban kedvezményes reg-enor, sőt a legolcsóbb regenor.

A reg-enor árak nem léteznek, csak regenor ár

Reg-Enor árak címszó alatt is találhatók weboldalak, de semmi értelme az egésznek, mert a regenor-nak csak egy hivatalos ára van ami, biocom oldalán található.

Vásárolj tagi áron! 

A fentiek nem csak a regenorra vonatkoznak, hanem minden olyan termékre, ami a biocom rendszerében található. Ezt a blog bejegyzést csak azért írtam, mert már több telefont kaptam a tekintetben, hogy nem kaptak tájékoztatást a fent említett lehetőségekről.

741_largeNagyon gyakran találkozunk olyan tájékozatlan emberekkel, akik megvásárolták ezt a csodálatos terméket, de semmi további segítséget, támogatást nem kaptak. Többen nem tudják, hogyan kell regisztrálni, hogyan kell rendelni, tehát úgymond magukra hagyták őket.

Ez a magatartás etikailag erősen kifogásolható, hogy finoman fogalmazzak. Az oldalamon illetve a blog bejegyzésekben arra törekszem, hogy a legjobb ismereteim szerint, korrekt tájékoztatást adjak a regenor és más termékekkel kapcsolatban.

Ezért van a szponzorszám, amivel regisztrálni lehet.
A szponzor magyarul támogató! reg-enor vasarlasEz azt jelenti, hogy kötelessége, nyilván nem jogi, hanem erkölcsi kötelessége támogatni azt a személyt, aki az Ő ajánlására vásárolt valamilyen biocom terméket.
Az egész itt kezdődik, hogy regisztrálni kell a biocom rendszerébe és már is  megmutatom, hogyan.


 Nézd megaz alábbi videót, hogy
hogyan lehet regisztrálni a
Biocom rendszerébe.

piros_nyil_lefele

reg_gomb

A BIOCOM REGISZTRÁCIÓHOZ
SZÜKSÉGES!
szponzorszám: 106971
Varga Istvan EV

Köszönöm a figyelmed!
Üdvüzlettel!
Varga István

Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Reg-Enor olcsón