Mi a Reg-enor és hogyan működik

A regenor működésének elve nagyon röviden, a teljesség igénye nélkül a következő.
A REG-ENOR kúra és a hozzá kiírt diéta, kitakaríthatja a sejtközi állományt, eltávolíthatja a salakanyagot a szervezetből,  a gombák, baktériumok melegágyát, így megszüntetheti a gyulladást.
Nézd meg a videót!

Helyreállhat az emésztés és beállhat a szervezet öngyógyító mechanizmusa a regenor kúra segítségével.

ez-zsir-logoA lényeg az, hogy a regenor kúra alatt állati zsiradékot kell fogyasztani, (disznó, liba, kacsazsír) mert a zsír az egyetlen mely a májat, epesav termelésre kényszeríti. A reg-enor segíthet abban, hogy nagy mennyiségű epesav kiürüljön a bélbe, majd onnan felszívódva bekerül a véráramba.
Az epesav a legnagyobb vírusölő, ezért minden vírust, gombát, baktériumot, kórokozót elpusztít.

Használd ki te is a biocom tagság előnyeit és regisztrálj a biocom rendszerbe!  

 

reg_uveg
A REG-ENOR, egy táplálék kiegészítő, melynek hatékonysága a 100%-ban betartott helyes étkezésen múlik. A regenor önmagában, az étrend betartása nélkül nem tud működni.
a regenor kúrához e miatt kell zsírt bevinni a szervezetbe, mert az epehólyag kiürítése állati zsír nélkül lehetetlen. A reg-enor által kb. 6 szoros mennyiségű epesav képződhet. Az epesav az epehólyagból, csak állati zsír hatására ürül ki a bélrendszerbe.
Abban rejlik a regenor igazi fontossága, hogy poli és oligopeptideket tartalmaz, vagyis hosszúláncú és nagyon hosszúláncú fehérjéket. A Regenorban lévő hosszúláncú fehérjék pedig a belső elválasztású mirigyek munkáját segíthetik. Bizonyítottan hozzájárulnak a káros anyagok eltávolításához úgy a sejtközti állományból, mint az artériából, vénából és nyirokrendszerből.

Hogyan kell fogyasztani a regenort?

A regenor-t legalább napi 3 alkalommal kell fogyasztani, reggel, délben és este, így egy üveg tartalma kb. 2 hétig elegendő.
A reg-enor italt étkezés után 1 órával kell meginni, a regenor kezelési utasítás szerint. Nagyon figyeljük, hogy a regenor kúra alatt az előírt étrendet betartsuk.
A reg-enor 0 éves kortól 120 éves korig, bárki fogyaszthatja.
A regenor diéta orvosi kezelés, vagy gyógyszer fogyasztása mellett is alkalmazható, mert semmilyen káros mellékhatása nincs.

A regenor kúra ideje min. 3-4 hónap

Amit ehetünk, ihatunkA kúra ideje alatt tilos fogyasztani!
citrom
kókusz (kis mennyiség)
gránát alma (kis mennyiség)
grapefruit (csak sárga)
Sok folyadék (tisztított víz)
Kenyér (csak pirítva)
durum tészta
zöldségfélék
paprika
paradicsom
hagyma, foghagyma
gomba
cékla
cékla saláta (más saláta nem!)
hal
csirke, pulyka
húsfélék
hurka
kolbász
szalonna
tepertő
rizs
burgonya (módjával)
tojás
alkohol
cukor
gyümölcs
tejtermékek
olaj
pékárúk
ecetes dogok
minden ami erjeszt

A reg-enor kúra nem egy-két napos megeszem és bekapom csodamódszer, bár egy két hét alatt látható eredményei lehetnek. A regenorral elkerülhetjük a jo-jo efektust, és a fogyókúra legnagyobb ellenségét az éhezést.

Százával vannak, akik megtapasztalták a REG-ENOR csodálatos mellékhatását és nem csak fogyás területén, hanem komoly egészségi problémák oldódtak meg a regenor kúra segítségével.

A regenor kúra kapcsán, talán nem is a fogyásra kellene a fő hangsúlyt tenni, mert a fogyás, csak egy mellékhatása a jól működő szervezetnek.

 

Figyelem!
A reg-enor nem gyógyszer, hanem táplálék kiegészítő és nem helyettesíti a gyógyszeres kezelést. Az oldalon elhangzottak illetve leírtak, regenor tapasztalatokon, magánmegfigyeléseken illetve a reg-enor gyártó ajánlásán alapulnak. Ha, valaki gyógyszeres kezelés alatt áll és regenort fogyaszt, a gyógyszereket nem lehet elhagyni egyik napról a másikra, kivéve, ha a kezelőorvos másképen rendelkezik…
OÉTI-szám: 65/É | notifikációs szám: 1750/2007 | nettó térfogat: 0,5 l
Reg-enor összetevők: almasav, tejfehérjed oldat, C-vitamin,
tartósítószerek: menta olaj, (kálium-szorbát)grapefruitmag-kivonat (50mg/l), menta olaj, citrom olaj.