Reg-Enor sikertörténet

Úgy gondolom, hogy a sikertörténetek között ugyan úgy megállja a helyét, mint a terméktapasztalatok témakörében a Sárvári család Reg-Enor története. A reg-enor kúra a vártvál is jobban sikerült, mert elmondásuk szerint, csak fogyni akartak a reg-enorral, bónuszként azonban gyermekük hosszú évek óta tartó bőrbetegsége is elmúlt, állításuk szerint, a regenor segítségével.

Reg-Enor_Sarvari_FerencSárváriék, mint sokan mások egy ismerőstől hallottak először a reg-enor termékről. A regenorról az ismerősük látványos fogyása győzte meg igazán, aki folyamatosan karcsúsodott a Reg-Enor és a regenor diéta segítségével.

A családfő számára hihetetlen volt a („zsíros ételekkel fogyni?!”) de, már úgy is mindent megpróbáltak, nincs mit veszíteni, belevágtak a kúrába.

További inspirációt adott a barátjuk menyének a szülés utáni látványos fogyása is.

Vásárolj tagi áron!   

Reg-Enor étrend könnyedén
Megszületett a döntés a regenor mellett, mindenkinek nyomós oka volt, hogy elkezdje Magas koleszterin és vérnyomás, pikkelysömör, s természetesen plusz kilók is szerepeltek a leküzdendők listáján. 3013 Májusában a tettek mezejére léptek és átálltak a zsíralapú húsos étrendre, mely első ránézésre elég sajátos.
Az édesanya igyekezett változatosan főzni, hiszen nagyon komolyan vették, nem akartak ráunni a zsíros ételekre.
A gyümölcs hiánya okozta a legnagyobb nehézséget, de a grapefruit kárpótolta őket, ami engedélyezett. A szinte azonnal jelentkező pozitív tapasztalatok újabb motívációt adtak a reg-enor kúra folytatásához.

Megdöbbentő siker 4 hónap alatt
A négy hónap nekilendülés komoly külső és belső megújulást hozott, ami igen látványos volt az egész családot illetően. Az apa 115-ről 95 kg –ra csökkent, mármint súlyban. Az eredményt, nemsokára kíváncsi kérdések követték „csak nem beteg vagy, hogy így lefogytál…?” Pedig csak az egészség látszott meg kívülről is, ami a reg-enor által belűről fakadt. Persze van, ami nem látszott kívülről, az a normális koleszterin és a vércukorszint, ami, mint mellékhatás követte a regenor kúrát. Talán a mellékhatások között említhető az is, hogy a sportolásban, teniszezésben is nőtt az aktivitás.

Búcsú a pikkelysömörtől!
Gergő kisebbik fiú, élte meg legnagyobb áldást, aki így a történetük főszereplőjévé is válik. A már huszonéves fiatalember gyermek kora óta szenvedett a már leküzdhetetlennek tűnő pikkelysömörrel (psoriasis), ami egy kamasz életét igen meg tudja keseríteni.
Nem volt kilátás annak ellenére, hogy az orvosok mindent elkövettek, mert semmilyen eredmény nem mutatkozott.
A REG-ENOR és vele társított étrend, azonban, állításuk szerint, meg hozta a nem várt eredményt, a regenor kúra szinte csodát művelt. Ahhoz képest, amire lehetett számítani, hosszú, örökös kezelések és önbizalmat romboló bőrbetegség állandó kellemetlenségek, a reg-enor diéta, így segített a probléma megoldásában.  Az, hogy közben 20 kilót fogyott, már csak bónusz, mert az Ő estében ez, csak másodlagos.


Figyelem!
A riportokban elhangzott állítások, történések, megtapasztalások, semmilyen esetben sem helyettesítik a gyártó, illetve az OÉTI engedélyben leírtakat. A felhasználó számára, a hivatalos használati utasítás a mértékadó!