Green Coffee Bean Complex


A zöld kávé előnyei

zoldbabkaveA zöld kávébab (Green Coffee Bean) kedvező hatását, már számos kutatási eredmény és gyakorlati tapasztalat is bizonyított. A zöld kávé, mint a neve is jelzi, friss kávébabból készül. Ellentétben a feketekávét pörkölt kávészemekből állítják elő. A pörkölésnél számos, hatóanyag, ami a zöldkávé babban még megtalálható a pörkölés után megsemmisül. A természetes összetevők a koffein és a klorogén sav együtthatása sok jó hatást jelenthet a fogyasztónak.
zoldbabkave_kivonat

Fogyást segítő természetes anyagok

A zöld kávébab segíthet akár a testsúly csökkentésben is, ezt több tanulmány is alátámasztja. A zöldbabkávéban található természetes hatóanyagok  miatt.

Az eredmények hasonlók voltak, amikor csak a hatóanyagokat használták, izolált klorogén savat és koffeint, amely természetes anyagok a zöld kávébabban jelentős mértékben megtalálhatók. Mivel ezek az anyagok a green caffe szemekben természetes módon fordulnak elő, azaz organikus és nem pedig szintetikus formában, ezért nem sejtidegen.

Ez azt jelenti, hogy a hatóanyagok felszívódása könnyebben megtörténhet, amely hatóanyagok a tanulmányok szerint befolyásolhatják az emésztőszervek jobb működését.

Egyéb kedvező hatások

A klorogénsav több más esetben is kedvező hatással lehet, több tanulmány  szerint és nem csak a fogyást segítheti elő. Állításuk, illetve a kutatás adatai szerint 140 mg napi zöld kávébab kivonat, már javíthatja a közérzetünket is és ráadásul mellékhatások nélkül.

Jobb teljesítmény és a hangulat fokozása

A természetes koffein ami pl. a zöld kávéban is található, az agyi aktivitást és teljesítményt is fokozhatja. A koffein feketekávéhoz hasonlóan növelheti az éberséget, javíthatja a reakcióidőt, a memóriát és csökkentheti a fáradtságot, tehát élénkítő hatással lehet a szervezetre.

Az antioxidánok előnyei

Az antoxidánsok előnyeiről, fontosságáról nagyon sok szó esik pl. a rák megelőzés kapcsán is. A zöld kávé  antioxidánst is tartalmaz. Az antioxidánsokról köztudott, hogy a sejtkárosító szabadgyökök jelentős részét lekötik. Az antioxidánsok a daganatos megbetegedésekkel is szemben képesek fellépni. Túl a fogyáson és egyéb más jótékony hatáson kívül érdemes a zöld babkávét fogyasztani az igen hasznos összetevők miatt.

981_smallA bejegyzés a teljesség igénye nélkül készült, hiszen sokkal több előnnyel járhat a green caffé rendszeres fogyasztása, mint az első látásra tűnik.

Terheseknek és szoptató anyáknak és 18 és alatti gyermekek részére a fogyasztása nem ajánlott!

Green Coffee Bean Complex

Ezért is érdemes regisztrálni, mert így tagi áron lehet a termékekhez jutni.

A terméket magam is kipróbáltam és valóban megtapasztaltam a fent leírt kedvező hatások némelyikét.
A terméket illetve más termékeket is, az ökönet webshopjából vásároltam meg úgy, hogy a biocom rendszer tagjává lettem.

A biocom rendszer tagjai több termékhez juthatnak tagi áron és ez csak egy dolog, a tagság előnyei közül.

Használd ki Te is a biocom tagság előnyeit és regisztrálj a biocom rendszerbe!
A biocom regisztráció nem minősül vásárlási ajánlat tételnek, mert nem jár vásárlási kötelezettséggel!

Figyelem!
A riportokban, vagy blogban elhangzott állítások, történések, megtapasztalások, semmilyen esetben sem helyettesítik a termék gyártó, illetve a termék OÉTI engedélyben leírtakat. A felhasználó számára, a termék hivatalos használati utasítás a mértékadó!

Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Zöld Kávébab Komplex