A regenor nem korhatárhoz kötött, mint az alábbi példa is mutatja.
Nézd meg a videót!

Regenor kúra 71 évesen, fél év alatt 55 kilót fogyott Pali bácsi.

A történet elgondolkodtató, már csak azért is mert, sokan folytatnak szélmalomharcot a fölösleges kilókkal. Pali bácsi nem harcolt, Ö csak vette a reg-enort azaz itta a regenort és lám a végeredmény 55 kiló fogyás. Most nem kérte még az orvosa véleményét sem, mint korábban annyiszor, mert az ott kapott válaszok nem sokat eredménnyel kecsegtettek.

Egy jó tanácsadó, Hajnika szava elég volt, hogy a reg-enor újra bizonyítson, mint már sokak estében. Az étrenden sem botránkozott meg, mint oly sokan, nem okoskodta ki magát a saját fogyásából. A regenor meghozta a várt eredményt, sőt még többet is, hiszen az elhízásnak vannak mellékkövetkezményei is. A reg-enor kúra a fölösleges kilókkal együtt azokat is eltüntette .

Ami talán még jobban elgondolkodtató, hogy a kezelőorvost egyáltalán nem érdekelték a részletek. MIÉRT? A választ mindenkinek a fantáziájára bízom. A reg-enor lehet, hogy nem elég tudományos? Talán így van, de a lényeg, hogy a regenor jól működik.

Kedves olvasó, ha te is kedvet kaptál Pali bácsi példáján felbuzdulva, akkor ne tétovázz, kezd el!

Vásárolj TAGI ÁRON áron, a forgalmazó cégtől!

Figyelem!
A riportokban elhangzott állítások, történések, megtapasztalások, semmilyen esetben sem helyettesítik a Reg-Enor gyártó, illetve a Reg-Enor OÉTI engedélyben leírtakat. A felhasználó számára, a hivatalos regenor használati utasítás a mértékadó!
70 év felett is működik