Reg-enor étrend

Mit együnk a regnor kúra ideje alatt, merül fel a kérdés.
Ahhoz, hogy a fogyás beinduljon, radikális étrend változtatásra van szükség.

Ha a mostani helyzetünkön változtatni szeretnénk, akkor valamit tenni kell! Ha, azt tesszük és azt esszük és ugyan úgy mint eddig, akkor ugyan azt az eredményt kapjuk, amit eddig is.

Ha, szeretnénk lefogyni, egészségesebben élni, akkor máshogyan kell étkeznünk és a rossz étkezési szokásainkkal le kell számolni könyörtelenül.
Nem kell megijedni, van bőven lehetőség.
A regenor receptek ebben segítenek.

Az első radikális lépés:
Az olajat teljesen száműznünk kell az étkezésünkből és helyette zsírt kell használni.

Az alábbi videóban, maga a feltaláló Szabó Szigfrid ad bővebb információt a recept összeállításához.

Vásárolj tagi áron!

Általános tudnivalók
1, Főzzünk zsírral, de ne túl zsírosan.
A fokozott epetermeléshez, a szervezet méregtelenítéséhez van rá szükség, illetve a zsírban oldódó vitaminok (A,D,E,K,) miatt is.
2, Húsfogyasztás engedélyezett mindenféle formában (sütve, főzve, párolva)
3, Húskészítmények (szalonna, hurka, kolbász, tepertő (sütve, főzve, párolva)
4, Kenyérfélék, (rozs-, barna- félbarna- fehér kenyér) csak pirítva lehet fogyasztani, az élesztőgombák miatt.
5, Levesek fogyasztása lehetséges, a leveshez a rántást zsíron pirítsuk meg és csak vízzel engedjük fel.
6.- Főzelékek, a levesekhez hasonlóan tej és tejtermék nélkül rántással cukor nélkül készíthetők, természetesen a só nem probléma.
7.- Köretek rizs, bab, borsó, kukorica, köles, árpagyöngy fogyasztása megengedett. A Burgonya és tésztaféléket, csak nagyon ritkán és nagyon kis mennyiségben fogyasszunk!
8.- Salátát bármely zöldségféléből készíthetünk, de csak ecet nélkül, helyette használjunk citromlevet, esetleg ha nagyon muszáj kevés édesítőszert (nem cukrot)
9.- Rizslisztből készült tésztákat fogyaszthatunk
10 Gyümölcsök közül, csak a citrom és a sárga grapefruit ajánlott!

A reg-enor recept összeállításánál vegyük figyelembe!

1. Teljesen mellőzzünk a kúra ideje alatt mindenféle olajat, az olajos magvakat is beleértve. regenor receptek
2, Minden puffasztó és erjesztő dolgot, cukor, ecet, gyümölcsök, élesztő, alkohol, mely táplálja a gombák elszaporodását.
3. A tej és tejtermékek használata a regenor receptben nem alkalmazható, ide értve a vajat és a margarint is.
Amire viszont minden étkezésnél szükség van az a zsír. Egy kávékanálnak megfelelő mennyiségű zsír bevitele elengedhetetlen minden étkezésnél a jó hatásfok eléréséhez.
Ne felejtsük a regenor önmagában nem képes elvégezni a méregtelenítést, ezért kell figyelembe venni a reg-enor recept illetve az étrend összeállításánál a helyes alapanyagokat, melyek a méregtelenítést segítik elő.

A fentieket figyelembe véve mindenki szabadon használhatja a fantáziáját, kreativitását a helyes regenor étrend összeállításánál.

Már közétkeztetéssel foglalkozó cégeknek is felkeltette az érdeklődését a termék, sőt már többen tervezik az ehhez kapcsolódó étrend, napi menü elkészítését, hogy a munkahelyekre kiszállítsák a pontos ajánlás szerint elkészített regenoros ételeket.

Az alábbi képre kattintva letölthető a regenor recept gyűjtemény, mely nagy segítség azoknak, akik szeretnék hatásosan éhezés nélkül végigcsinálni a kúrát.

Vásárolj TAGI ÁRON áron, a forgalmazó cégtől!

Figyelem!
A riportokban elhangzott állítások, történések, megtapasztalások, semmilyen esetben sem helyettesítik a Reg-Enor gyártó, illetve a Reg-Enor OÉTI engedélyben leírtakat. A felhasználó számára, a hivatalos regenor használati utasítás a mértékadó!

Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Regenor receptek