Zöld Kávébab Komplex


A fogyás és a jobb közérzetet nagyban segítheti Green Coffee Bean Zöldkávé bab komplex ami a maga nemében egy kiváló, gazdag hatóanyag tartalommal bíró egyedülálló készítmény.
A hatóanyagok egymás hatását erősítik úgynevezett „szinergista” hatásban vannak egymással.

Amiért sokan kedvelik és fogyasztják a világon a
zöld kávét (Green Coffee)

 App-clean-icon Fogyasztó hatása miatt
App-clean-icon Segítheti a jobb anyagcserét
App-clean-icon Fiatalító hatása lehet az antioxidánsok miatt
App-clean-icon Segíthet a vércukorszint optimalizálásban is

 

Legjellemzőbb komponense a klorogénsav (chlorogenic sav). A természetes összetevőknek, két 981_smallfő előnye is van, egyrészt csökkentheti a zsírlerakódást, másrészt gyorsíthatja a zsír lebontást.
A klorogénsav serkenti a máj anyagcsere funkcóját így még több zsír bomlik le.

Ez a hatóanyag a máj glükóz termelési és képzését segíti és egyben akadályozza, hogy a vércukorszint étkezés után emelkedjen. Mivel csökkentheti az inzulin termelést, így csökkenhet az inzulin szükséglet .

Mivel az inzulin az egyik legkiválóbb hizlalószer a Green Coffee (Zöldkávé bab komplex) klorogénsav tartalma miatt hosszabb távon jelentős testsúly csökkenést is érhetünk el.

A természetes zöld kávé kivonat használata, csupán visszatérés a régi jól bevált módszerekhez, amit már évszázadok óta ismernek.
A zöld kávé természetes hatóanyagai, jó hatással vannak az emésztőrendszerre és vérnyomás optimalizáló hatásáról is ismerté vált.

Green Coffee, vagy zöld kávé igazi sikere akkor teljesedett be, amikor felfedezték, hogy jelentős mértékben van szerepe fogyásban is.

Fogyás green caffe

USA, Pennsylvania, Scranton-i egyetemen egy tudóscsoport tesztelte klinikailag.
Az eredmény elég megdöbbentő volt, akik GREEN COFFEE fogyasztottak rendszeresen, hat hét alatt, némelyek 10 kilós fogyást is elértek és a testzsír % is 15,8%-al lett kevesebb.

Ajánlott adagolás: naponta 1-2 kapszula, étkezés előtt. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!
Terheseknek és szoptató anyáknak és 18 és alatti gyermekek részére a fogyasztása nem ajánlott.
Kapható a Biocom rendszrében

Ezért érdemes regisztrálni a biocom rendszerébe, hisz így tagi áron lehet a termékekhez jutni.

Vásárolj TAGI ÁRON áron, a forgalmazó cégtől!

 

Figyelem!
A riportokban, vagy blogban elhangzott állítások, történések, megtapasztalások, semmilyen esetben sem helyettesítik a termék gyártó, illetve a termék OÉTI engedélyben leírtakat. A felhasználó számára, a termék hivatalos  használati utasítás a mértékadó!

 

Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Green Coffee Bean Complex