Gyakran halljuk a kérdést, hogy mi az amire még szükség van a „regenokúra” ideje alatt, a még nagyobb és jobb hatás eléréshez. A regenor csupán egy táplálék kiegészítő, mint a neve jelzi. Szükséges mellé az előírásoknak megfelelően táplálékot bevinni a szervezetbe, erről itt olvashatsz bővebben.
Víztisztító A regenor kúra ideje alatt, illetve nem csak akkor, hanem egyébként is a megfelelő mennyiségű és minőségű víz fogyasztás erősen ajánlott.

Az erről szóló részletes videót a „Víz nélkül nem lehet” című blogomban nézheted meg, szakember előadásában. A regenorhoz még Szabó Szigfrid a feltaláló is gyakran ajánlja az algát. Az algában ugyanis benn vannak azok a természetes tápanyagok, vitális anyagok, melyek segítik a szervezet tápanyagellátását.

Dr. Joel Vallach, egy igen népszerű orvos Amerikában és ismert az egész világon, aki Nobel – díjra terjesztett állatorvos, kutatóorvos, patológus, humanológus aWallh modern-kori tényfeltárási írásaiban, hanganyagaiban „a halott orvosok nem hazudnak” kifejti a 92 tápanyag titkát, a tápanyagok fontosságát.

A fogyókúra nem játék! Többen próbálnak úgy lefogyni, hogy nem esznek.
Ez nagyon veszélyes dolog, hisz a szervezetünk zavartalan működéséhez szükséges a megfelelő mennyiségű napi vitamin és tápagyag bevitel. Többekről lehetett hallani, olvasni, akik megbetegedtek, szervezetük legyengült a helytelen fogyókúra és táplálkozás miatt.

Az alga szintén kapható a biocom rendszerében „IMMUN SUPREME 240 Caps” kapszulás Alga_kapszulaváltozatban és por alakban is IMMUN SUPREME Powder (alga komplex készítmény) néven.

Regenor kúrához ajánlott lista nem teljes, mert napi fogyasztásra javasolt a q10 is, erről nem szeretnék többet írni, de gondolom az a tény, hogy kétszer adtak érte Nobel díjat az magáért beszél.

Ezért érdemes regisztrálni a biocom rendszerébe, hisz így tagi áron lehet a termékekhez jutni.

Vásárolj TAGI ÁRON , a
forgalmazó cégtől!

gomb

Figyelem!
A riportokban elhangzott állítások, történések, megtapasztalások, semmilyen esetben sem helyettesítik a Reg-Enor gyártó, illetve a Reg-Enor OÉTI engedélyben leírtakat. A felhasználó számára, a hivatalos regenor használati utasítás a mértékadó!

 

Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Regenor kúrához ajánlott
Cimke: